Nyhetsarkiv

Ny avtale med Altibox om levering av TV- og datasignaler.

Altibox

Stiftelsen Emma Hjorth Boligselskap har reforhandlet avtalen med Altibox vedr. leveranse TV- og datasignaler. UNder finner dere informasjon om den kommende prosess. 

Oppstart er satt til 31.03.2021.

Montør tar kontakt med de som skal ha bytte av hjemmesentraler for avtale. I disse tider har de strengere rutiner. Mer info om dette finner du på våre hjemmesider https://www.vikenfiber.no/koronavirus. Hos dere er det ingen planlagte hjemmesentral skifte.

Alle som ikke har ny dekoder vil få tilsendt det antall dekodere de har i dag. De som eventuelt allerede har dekoder av typen Huawei Q22, trenger ikke bytte og vil heller ikke få ny dekoder tilsendt. Det er viktig at ingen kobler opp de nye dekoderne før oppstart 31.03. Gamle dekodere kan leveres på nærmeste returpunkt for el-avfall.

Vi oppretter en link som blir sendt ut på SMS. Gjennom denne linken kan beboerne forhåndsbestille eventuelle ekstra tjenester. Den kommer ca. 2 uker før oppstart.

Alle tidligere oppkjøp med unntak av telefon og TV pakker med bindingsrabatt blir nullstilt ved oppstart. Det vil si at ønsker man mer enn det som er inkludert i ny avtale må dette bestilles, enten gjennom link vi sender ut eller ved å ringe inn til kundesenteret etter oppstart.

Fra 31.03.2021 kan beboerne logge seg på mine sider https://www.altibox.no/login/ og velge inn ønskede kanaler. Trenger man hjelp med innlogging, ta kontakt med kundesenteret på telefon 21 45 45 00.