Boligområder

Her viser vi foto av de forskjellige leilighetsområder i boligstiftelsen. I tillegg en enkel beskrivelse av de forskjellige
leilighetstyper innfor de forskjellig leilighetsområder og hva som er inklusive i den normale husleie.
Ønskes flere informasjoner kontakt boligkontoret.
For øvrig finner man all informasjon i andre kapitler på denne hjemmeside.
( se i venstre side)

Blakstad - Husejordet 1A - 21B og 61 - 104

Husejordet 1A - 21B og 61 - 104

På Husejordet har vi vår største boligkonsentrasjon. Her består boligene av hybel/småleiligheter og opp til 5–roms leiligheter. Lokale områdenavn vi kjenner på Husejordet er Langblokka, Møllehaugen, Nye Husejordet.Totalt 80 utleieenheter. I hovedsak er byggningene oppført i tre og lagt i vertikalt delte rekkehus og to etasjes bygg horisontalt delt, med to roms- og små leiligheter.
Se området på kart

Blakstad - Husejordet 2

Husejordet 2

Husejordet 2 er vår eneste blokk og består av 39 småleiligheter/ hybler, med egen inngangsdør til hver boenhet, fra felles korridor. Forøvrig består småleilighet av vindfang, bad/wc, stue og en kjøkkenkrok. Boder og fellesvaskeri er i kjeller. Byggning er oppført i betong og er i tre etasjer med kjeller.
Se området på kart

Blakstad - Andrenbakken 2A-8B.

Andrenbakken 2A-8B.

Boligområdet kalles «Andrenbakken» og består av totalt 10 stk tre- 3 roms leiligheter, beliggende i horisontaltdelte rekkehus i 2 etasjer. Bestående av to husgrupper, en i 8 enheter og en i 2 enhet. Det er boder beliggende i kjeller til hver enkelt leilighet.
Se området på kart

Blakstad - Blakstad Hageby

Blakstad Hageby

Boligområdet kalles «Blakstad Hageby»og her har vi to tre – 3 – roms leiligheter, beliggende i vertikaltdelt rekkehus i 2. etasjer.Inngang i 1. etasje. Boder i kjeller medfølger til leilighet. Dette er leiligheter beliggende i et eget selvstendig BRL hvor Stiftelsen er en av sameierne. Våre leietagere her er pålagt å følge alle dugnader og regler som borettslaget har og bestemmer.
Se området på kart

Blakstad - Skogfaret

Skogfaret

Boligområdet kalles «Skogfaret» i Bærum og består av tre 4-roms leiligheter, beliggende i tre etasjeres blokker. Disse er i ett selvstendig BRL hvor stiftelsen er en av sameierene. Inngang til leiligheter er i gårdsplan og inn i trappegang. Det medfølger to boder til hver leilighet og garasje til to av leilighetene. Våre leietagere her er pålagt å følge alle dugnader og regler som borettslaget har og bestemmer.
Se området på kart

Blakstad - Maurrudløkka

Maurrudløkka

Boligområdet kalles «Maurrudløkka» og består av en 2-roms leilighet beliggende i 1. etasje, på flat tomt med utgang direkte til terrengplan. I front av leilighet, utenfor stue og soverom, ligger en forholdsvis stor balkong med tilgang kun fra stue. Til leilighet tilhører en carport med utebod i bakkant. Vi gjør oppmerksom på at det er bolig i 2. etasje med oppgang over vårt inngangsparti. Våre leietagere her er pålagt å følge alle dugnader og regler som borettslaget har og bestemmer.
Se området på kart

Blakstad - Strandveien

Strandveien

Vi har fire eneboliger, beliggende i ytterkant av området til Blakstad Sykehus og de er fordelt på 2-stk 4-roms eneboliger og 2-stk 5-roms eneboliger. De ligger i grupper på to og to adskilt med garasje imellom. Boligene er i 2 etasjer ( 1+u.etg). Inngang til boligene er i underetasje og i 1. etasje er det også utgang til balkong og terreng. Garasje medfølger til hver leilighet.
Se området på kart

Blakstad - Andrenbakken 10A og B, 1392 Vettre

Andrenbakken 10A og B, 1392 Vettre

Boligområdet kalles «Andrenbakken» huset er kalt Gamle Skogheim. Området består av totalt 10 stk tre- 3 roms leiligheter, beliggende i horisontaltdelte rekkehus i 2 etasjer. Bestående av to husgrupper, en i 8 enheter og denne ene i 2 enheter. Her har man boder utover leilighet på loft. Totalt er denne ene byggningen 3 etasjer.
Se området på kart

Blakstad - Husejordet 106 - 144

Husejordet 106 - 144

Her har vi 20 stk to-roms leiligheter liggende på toppen av vårt område Husejordet, hvor navnet er Jomfrutoppen. Leiligheten har soverom-innebod-kombinert bad toalett vaskerom- kjøkkenkrok og stue. Adkomst til leilighet er utenfra direkte fra overbyggd inngangsparti. Leilighetenene er beliggende over hverandre i to etasjes bygg, horisontalt delt. Det hører med en utvendig bod til hver leilighet
Se området på kart

Emma Horth - Åses vei 4-6-8

Åses vei 4-6-8

Blokkbebyggelse i 4. etasjer, hvor det er 5 - 4 og 3 roms leiligheter. Det er garasjeanlegg under blokken med garasjeplass til de fleste leiligheter. Noen av leilighetene har ikke garasjeplass inne. Store grøntarealer, med lekeplass for barna. Inklusive i husleie er kommunale avgifter på vann, avløp og avfall. Dette i sammen med basis TV-kanaler fra Altibox. Dersom man ønsker flere tv kanaler og eventuelt bredbånd for internett kan dette bestilles fra Altibox men da for egen kostnad. Vedlikeholdsarbeider for uteområder om sommeren og snøbrøyting om vinteren blir utført av boligstiftelsen.
Se området på kart

Emma Horth - J.A. Lippestads vei 1-3-5

J.A. Lippestads vei 1-3-5

Terrasseblokk i 3 etasjer. Det er garasjeanlegg under blokken og garasjeplass til leiligheter. Store grøntarealer mellom blokker, med en lekeplass for barna. Inklusive i husleie er kommunale avgifter på vann, avløp og avfall. Dette i sammen med basis TV-kanaler fra Altibox. Dersom man ønsker flere tv kanaler og eventuelt bredbånd for internett kan dette bestilles fra Altibox men da for egen kostnad. Vedlikeholdsarbeider for uteområder om sommeren og snøbrøyting om vinteren blir utført av boligstiftelsen.
Se området på kart

Emma Horth - J. A. Lippestads vei 31 - 33

J. A. Lippestads vei 31 - 33

Terrasseblokk i 3 etasjer. Det er garasjeanlegg under blokken og garasjeplass til leiligheter. Store grøntarealer mellom blokker, med en lekeplass for barna. Inklusive i husleie er kommunale avgifter på vann, avløp og avfall. Dette i sammen med basis TV-kanaler fra Altibox. Dersom man ønsker flere tv kanaler og eventuelt bredbånd for internett kan dette bestilles fra Altibox men da for egen kostnad. Vedlikeholdsarbeider for uteområder om sommeren og snøbrøyting om vinteren blir utført av boligstiftelsen.
Se området på kart

Emma Horth - Tokesvei 7 - 17

Tokesvei 7 - 17

Her i Tokesvei ligger våre 4 -roms rekkehus leiligheter med underetage. Her medfølger garasje. Inklusive i husleie er kommunale avgifter på vann, avløp og avfall. Dette i sammen med basis TV-kanaler fra Altibox. Dersom man ønsker flere tv kanaler og eventuelt bredbånd for internett kan dette bestilles fra Altibox men da for egen kostnad. Uteområder om sommeren og snøbrøyting om vinteren blir utført av boligstiftelsen.
Se området på kart

Emma Horth - Hellesvingen 2 - 60

Hellesvingen 2 - 60

Her i Hellesvingen ligger våre 4-roms rekkehus leiligheter. Her er det litt forskjellige om bolig har kjellerboder, om bolig er i 2 etasjer på flat mark, eller om bolig er med underetasje.Her er det litt forskjell på om garasjeplass medfølger leilighet eller ikke. (se kapittel Husleie og Depositum) Inklusive i husleie er kommunale avgifter på vann, avløp og avfall. Dette i sammen med basis TV-kanaler fra Altibox. Dersom man ønsker flere tv kanaler og eventuelt bredbånd for internett kan dette bestilles fra Altibox men da for egen kostnad. Uteområder vedlikeholdes om sommeren og snøbrøytes om vinteren av boligstiftelsen.
Se området på kart

Emma Horth - Hellesvingen 62 - 68

Hellesvingen 62 - 68

Leiligheter beliggende i lavblokk m/tre- 3 - etasjer. Her medfølger garasjeplass leilighet Inklusive i husleie er kommunale avgifter på vann, avløp og avfall. Dette i sammen med basis TV-kanaler fra Altibox. Dersom man ønsker flere tv kanaler og eventuelt bredbånd for internett kan dette bestilles fra Altibox men da for egen kostnad. Uteområder vedlikeholdes om sommeren og snøbrøytes om vinteren av boligstiftelsen.
Se området på kart

Emma Horth - J. A. Lippestads vei 7-17 / 19-29 / 47-57 / 59-69.

J. A. Lippestads vei 7-17 / 19-29 / 47-57 / 59-69.

Her i J.A. Lippestads vei 7-17 / 19-29 / 47-57 / 59-69, ligger våre 3 -roms rekkehus leiligheter med underetasje, Her er det litt forskjell på om garasjeplass medfølger leilighet eller ikke. (se under kapittel Husleie og Depositum) Inklusive i husleie er kommunale avgifter på vann, avløp og avfall. Dette i sammen med basis TV-kanaler fra Altibox. Dersom man ønsker flere tv kanaler og eventuelt bredbånd for Internett kan dette bestilles fra Altibox men da for egen kostnad. Uteområder vedlikeholdes om sommeren og snøbrøyting om vinteren av boligstiftelsen.
Se området på kart

Emma Horth - Åsesvei 10 - 12

Åsesvei 10 - 12

Blokkbebyggelse i 4. etasjer, med en underetasje. Her består utleieboligene av 3 og 2 roms leiligheter. Det er garasjeanlegg under blokken med garasjeplass til de fleste leiligheter. Noen av leilighetene har ikke garasjeplass inne. Store grøntarealer, med lekeplass for barna. Inklusive i husleie er kommunale avgifter på vann, avløp og avfall. Dette i sammen med basis TV-kanaler fra Altibox. Dersom man ønsker flere tv kanaler og eventuelt bredbånd for internett kan dette bestilles fra Altibox men da for egen kostnad. Vedlikeholdsarbeider for uteområder om sommeren og snøbrøyting om vinteren blir utført av boligstiftelsen.
Se området på kart

Emma Horth - J.A. Lippestads vei 35 - 45

J.A. Lippestads vei 35 - 45

Her i J.A. Lippestads vei 35 - 45 ligger fler av våre 4 -roms rekkehus leiligheter med kjellerboder og i 2 etasjer på flat mark, Her er det litt forskjell på om garasjeplass medfølger leilighet eller ikke. (se under kapittel Husleie og Depositum) Inklusive i husleie er kommunale avgifter på vann, avløp og avfall. Dette i sammen med basis TV-kanaler fra Altibox. Dersom man ønsker flere tv kanaler og eventuelt bredbånd for internett kan dette bestilles fra Altibox men da for egen kostnad. Uteområder vedlikeholdes om sommeren og snøbrøytes om vinteren av boligstiftelsen.
Se området på kart